Skip links

Buren van de Brandweer


Vijf vrienden, een krat bier, passie voor muziek en een hoge dosis creativiteit zorgde voor het ontstaan van een nieuw DJ collectief. In een studio naast de brandweerkazerne kwam het concept tot stand: Buren van de Brandweer. Wat als een grap begon resulteerde in een groots avontuur waarin een onblusbare chaos, energie, show en kwaliteit de boventoon moesten voeren.


Sinds de zomer van 2014 deelde De Buren van de Brandweer het podium met onder anderen The Partysquad, Mental Theo, FeestDJRuud en LNY TNZ. De act bestaande uit 2 energieke DJ’s en host gekleed in rode pakken laten het publiek al snel vlamvatten wanneer de eclectische mix van urban, EDM en hardere stijlen snel en naadloos door de mengtafel wordt gepompt. BVDB staat garant voor een uur lang interactieve chaos. Zuurstof, temperatuur & brandstof is nodig om iets te laten ontvlammen. Bij deze pyromanen uit zich dit in confetti, energie & chaos. Met de studio naast de kazerne weten zij precies wanneer ze kunnen toeslaan. Afgelopen seizoen ontvlamde zij de dikste clubs van Nederland en diverse festivals.

Zuurstof, temperatuur & brandstof is nodig om iets te laten ontvlammen. Bij deze pyromanen uit zich dit in confetti, energie & chaos. Met de studio naast de kazerne weten zij precies wanneer ze kunnen toeslaan. Afgelopen seizoen ontvlamde zij de dikste clubs van Nederland en diverse festivals.