Skip links

Damsko Airport


Dromen over een carrière in de dance? Dat doen we al een tijdje. Vers Bloed? Daar geloven wij wel in! En natuurlijk willen wij iets unieks bedenken om uiteindelijk kans te maken op onze eigen clubavond in Club Air! De keuze was dus snel gemaakt. Koppen bij elkaar en flink brainstormen maar.


Damsko Airport beloofd de reizigers onder leiding van BVDB airlines een razende reis langs verschillende bestemmingen met een letterlijk en figuurlijk hoogtepunt diep in de nacht. Damsko Airport kan alle bestemmingen aan en vliegt de crowd met uptempo beats naar de maan én nog verder als het moet!

Passagiers krijgen de ticket in de vorm van een boardingpass. De boardingpass is online te verkrijgen op onze website of af te halen bij het reisbureau: Air Amsterdam. Vergeet niet bij het boeken aan te geven of Regular (normaal) of Priority (vip) Ticket wil. Extra bagage is niet toegestaan op onze vluchten. Ohja, vergeet niet voor vertrek even in te checken op onze Facebook Event.Alvast een fijne vlucht gewenst!