Skip links

Ouderen Uitlaatservice


Wekker, werk, boodschappen, opruimen, sporten, werk… werk… werk… Het is lastig om nog voor anderen dingen tijd te nemen, wij snappen dat. Daarom zijn wij er voor jou en je familie. Wij van “Ouderen Uitlaatservice”, zorgen ervoor dat de oudste van de familie een ommetje kunnen maken.


De Ouderen Uitlaat-Service is een bewustwording campagne opgericht door Huib Dieltjens & Raisa van der Kroef, twee studenten Advertising van de Willem de Kooning Academie Rotterdam.

Wij kwamen op dit idee omdat we zagen hoe druk iedereen om ons heen is met carrière maken en hoe weinig tijd wij als Y generatie besteden aan onze familie en dan met name de ouderen.

Deze campagne is opgezet om bewustwording te creëren en mensen te laten nadenken over het feit dat zelfs sommige honden nog beter behandeld worden dan deze senioren. We hebben het “uitlaten” van de ouderen dan ook letterlijk genomen om veel reactie teweeg te brengen.

Monique Koesen-Vermeer (meerdere malen genoemd in onze artikelen) is een ontzettend lieve ouderenverzorgster die ons graag wilde ondersteunen in deze campagne. Zij heeft de campagne op zich genomen om het meer geloofwaardigheid te geven.

Niet alleen zij maar ook Jurgen Bax (van het Taxibedrijf Bax) zag de waarde in van ons idee en steunde ons door dik en dun. Wij willen Monique en Jurgen ontzettend bedanken voor de medewerking en wij hopen hiermee een stap te hebben gezet naar een betere toekomst voor onze ouderen.